Persoonlijke ondersteuning

We kunnen onze afspraak invullen met lichte verzorging en kleine activiteiten. Met boodschappen doen, koken, luisteren, praten en schrijven.

We kunnen een uitstapje maken, iets wat u graag zou doen.

Ik kan u deskundig voorbereiden op bezoek aan dokter of ziekenhuis. We kunnen ook samen gaan.

 

Oudere mensen gaan vaak een boeiende levensfase in. Die is niet vanzelf makkelijk. Ongewild wordt u ook geconfronteerd met beperkingen en ongemak. Niet alles kan meer.

Dat daagt mij uit om samen met u passende oplossingen te vinden, afgestemd op uw persoonlijke behoefte. De voldoening om te doen wat wél kan op de manier die u wenst. Met volledige aandacht voor uzelf. Zeggen en doen wat ú belangrijk vindt. Minder zorgen. Meer genieten. In elk levensjaar.

Bij het ouder worden ontstaat vaak de wens om te praten over ervaringen. Te delen wat u heeft beleefd, te vertellen of samen op te schrijven wat belangrijk is geweest in uw leven. Zodat u blijdschap of aanvaarding kunt voelen bij het ophalen van herinneringen.

Het is belangrijk en prettig om samen aandacht te hebben voor wat u bezig houdt. Mogelijk nog nieuwe dingen ondernemen, samen iets doen. Dat kan op vele manieren. 

Deze begeleiding is mijn werk. U betaalt me ervoor. Bij mij hoeft u nooit te denken “kan ik haar wel weer vragen” of “wat moet ik nou eens terugdoen” of “kan ik dat wel zeggen, is dat niet gek”.